Over ons

Andreas Schmalenberg

„Een perfect wiel bouwen hoeft niet duur te zijn. Men moet wel over grote precisie en een hoop ervaring beschikking.“

De Firma Taylor Wheels staat al meer als 15 jaar voor kwaliteit, deskundigheid en ervaring in het maken van wielen. Wij zijn ondertussen bij de grootste wielenbouwers in heel Europa. Onze producten overtuigen een groeiend aantal groothandelaars, handelaars en gebruikers wereldwijd. Dit lukt enkel omdat we zonder compromissen voor goede kwaliteit met scherpe prijzen, maar ook klantgerichte na verkoop service.

In onze hoofdzetel in Duitsland produceren wij jaarlijks, met 27 werknemers op ong. 2000 m², tot 3000 wielen per dag, en 200.000 per jaar. Wij zijn fier om, dankzij de modernste meet- en productieprocessen, zonder compromissen wielen te blijven bouwen met een constante hoge kwaliteit.

Mijn eisen qua kwaliteit en efficiëntie zijn hoog. In onze wielmanufactuur worden deze eisen elke dag opnieuw vervuld. Daar sta ik persoonlijk garant voor. Dankzij moderne technieken bouwen wij met de beste kwaliteit een groot aantal wielen. Wij laten niets aan het toeval over. Elk wiel wordt op het einde van het productieproces nog eens onder de loep genomen. Uiteindelijk krijgt de klant een fijn en waardig product aan de gunstigste prijs.

In een wereld met constant wisselende trends, richten wij onze productportfolio naar de actuele standaards om de enorme fietsmarkt ten alle tijde een passend product te kunnen aanbieden, en zo de wensen van onze klanten in te willigen. Taylor Wheels blijft daarmee altijd op polshoogte van onze klanten. Naast klassieke wielmodellen voor alle gangbare fietsen van 12-29”, bieden wij ook de specifieke groottes 27,5, 29” en het klassieke Hollandmodel (590mm/635mm). Onze wielen in serieproductie worden gestockeerd, zodat ze klaar zijn voor verzending. Voor specifieke ontwerpen bieden wij unieke oplossingen op korte termijn.

Ook individualisten krijgen waar voor hun geld. Onze specifieke ontwerpen kunnen gezien worden. Graag bieden wij u hiervoor faire aanbiedingen op maat.

Voor alle specifieke vragen, wensen alsook kritiek, ben ik voor u ten aller tijde ter beschikking.

 

Tot binnenkort,


Signatur Andreas Schmalenberg

Algemeen Directeur van Taylor Wheels